lördag 31 augusti 2013

Puh

Nu har ja precis kommit hem innanför dörren. Har vart en lång dag med inventering. Kommer nog drömma om siffror inatt, haha! Men skönt att det är över nu iaf. Så nu blir de en god middag med min man i soffan framför nån bra film. 

Har tänt massa ljus, så mysigt nu när de faktiskt är riktigt mörkt ute. 


Sommarens sista dag

Sista augusti idag då. Då är sommaren slut på riktigt. September är en höstmånad, enligt mig iaf. 
Tycker de är mysigt med höst, så mig gör de inte speciellt mycket.

Natta kudden

Precis kommit hem och slängt mig i sängen. Är skit trött, och ska upp tidigt imorgon. Ska inventera butiken. Jippie! Så lär bli en lång dag imorgon...

De blev bio, såg Kick ass 2, den va helt ok. Blev dock ingen restaurang för de va full bokat. Men blev en mysig taco middag hos Jennifer och Sebastian innan filmen. Sandra och Daniel va med också. Mysigt att umgås med andra par så. 

Ne nu ska ja släcka lampan och försöka sova, om lilla bebben vill lugna ner sig lite. E ett väldans liv i magen just nu. Fast jag älskar de! 

fredag 30 augusti 2013

Frukost stund

Lite små mysigt att sitta inne med tända ljus och en kopp te när regnet öser ner utanför. 
Vi ska på bio ikväll också, känns som riktigt bio väder. Vet dock inte vilken film vi ska se, Jennifer skulle boka nån som verka bra. Spännande. Blir nog att vi äter lite mat innan på restaurangen där också. Fredags mys!! 

torsdag 29 augusti 2013

Go dag

Har precis ätit en väldigt sen middag. Hur gott som helst, fläskfilé gryta med champinjoner och dijon senap. Och med hemma gjorda klyftisar med massa rosmarin på, nomnom. Nu sitter vi framför tvn och kollar på broadchurch, spännande serie faktiskt. 

Vi har vart och storhandlat idag, farligt när man har massa gott i kylen. Vill typ äta allt på en gång!
Köpte en ostkaka, har inte ätit de sen jag bodde hos mamma och pappa. Kanske får bli en liten liten bit till tv tittandet, hihi! 




onsdag 28 augusti 2013

Gose

Har köpt världens sötaste overall till lilla mini. Hur mjuk och gosig som helst, och med små lurviga öron och en liten svans. 




tisdag 27 augusti 2013

Djungel

De här med försäkrings kassan är verkligen en djungel. Ska skicka in blanketter om föräldra penning nu. Och hade gärna velat veta ungefär hur mycket ja kommer att få. Men de e inte helt lätt att genom deras hemsida förstå sig på allt. 
Är kanske gammalmodig, men hade hellre suttit mig ner öga mot öga med en person på försäkringskassan och pratat igenom hur ja ska gå till väga än att hålla på med en massa blanketter över nätet och e-leg hit och dit...

Dom har tydligen ett kontor i Kungälv, ska se om ja kan komma iväg dit på torsdag och bli lite klokare. 

Vilken natt

Fy va ja har sovit dåligt inatt. Vaknat fyra gånger och vart uppe och kissat... Och de e ju inte direkt som ja somnar om direkt när ja lägger mig... Känns knappt som ja sovit nånting. 

Ska försöka gå och lägga mig jätte tidigt ikväll, så ja kan få igen lite sömn. 

måndag 26 augusti 2013

Tankar

Vilken dag. Blev inte riktigt som ja tänkt mig. Tanken va att ja skulle sluta tidigt idag, typ runt ett. Och så skulle ja hem och städa hela huset mer eller mindre. Men de blev inte riktigt så. Kom inte ifrån jobbet förrän efter fyra nån gång. Har haft besök av vår smyckes leverantör. Beställt hem lite nya fina smycken som kommer komma till butiken i veckan. 

Och sen vart de bara hem en snabb sväng och sen vidare till Alingsås där dom hade visning på samma lägenheter som ska byggas i älvängen nästa år. Kronogården. Dom va helt okej faktiskt. Men de e en lång väg dit. Dom kommer att ha röstning om vilka som ska få köpa lägenheterna. Och allt som allt är de 30 lägenheter som ska byggas. Och vi är isf bara intresserade av en fyra på bottenplan. Så chansen att man får en sån är ju typ minimal. Men värt att ge de ett försök iaf. 

Men oavsett så kommer de bli flytt för oss snart. 1 november så ska vi flytta till ett gulligt litet hus som vi ska få hyra. Vi kommer att bo granne med min mormor och morfar och min morbror, hans fru och mina kusiner. Ska bli himla mysigt! 

Och de finns en öppen spis i huset, bara de liksom. Gud va ja ska sitta där framför brasan och bebis mysa i vinter :) 

Ytterligare en vecka passerat

Går in i vecka 28 idag. Känns underbart att veta att varje dag är ett steg närmare vår lilla. 

Har fortfarande inte beställt någon vagn, måste verkligen se till att göra de. Vet vilken vi vill ha, bara de att den egentligen är aningen för stor för vårt bagage. De funkar ju, men jobbigt om man ska behöva hålla på och jobba sig med att få in den. Och tjejen som jobbar på babyproffsen sa att de ska komma in en ny modell, som ser typ likadan ut fast lite mindre. Så vi tänkte vi skulle vänta tills den kommer, vilket den skulle gjort förra veckan. Får väl ringa dom och kolla. 


Min helg

Haft en underbar helg. Mysigt att få komma bort hemifrån lite bara vi två.
Konstigt nog så kände ja mig tröttare igår när vi kom hem än va ja gjorde när vi åkte  dit. Beror väl säkert på att man verkligen kopplar av ordentligt. 

Så igår blev bara en lugn eftermiddag/kväll hemma. Käkade fajitas och tog en härlig kvällspromenad. 





lördag 24 augusti 2013

Godmorgon

Varje vardag när klockan ringer runt sju tiden så är ja alltid trött och önskar ja kunde få ligga kvar en stund till. Men när de väl e helg, och ja faktiskt kan sova lite längre. Då vaknar ja ändå så tidigt av mig själv... Jaja, lika bra att gå upp och duscha och göra sig i ordning. Tänkte åka tidigare till Varberg och strosa runt inne i centrum lite innan vi checkar in på spat. Dom har tydligen nån rolig torg marknad där idag hörde ja från farmor. 


fredag 23 augusti 2013

Äntligen fredag

Så skönt de ska bli med helg! Jobbar till sju idag, och sen blir de bara hem och mysa. Får nog bli tacos idag. Svenskarnas nationalrätt, haha. 
Imorgon så sticker vi iväg till Varberg och ska sova på spa, varbergs kurort. Ska bli härligt att bara få koppla av. Och äta massa god mat. 







torsdag 22 augusti 2013

Torsdag

Har precis ätit en tallrik från gårdagens gulasch soppa. Den va typ ännu godare idag, namnam!
Och nu blir de en kopp te och en stund i soffan framför tvn. Lär somna, som vanligt nu för tiden. Oavsett om de e nåt bra på tvn så somnar jag... 


onsdag 21 augusti 2013

Mat koma

Shit va mätt ja e. Har lagat gulasch soppa, och bakat kanelbullar. Kan säga att min mage är överfull just nu. 



tisdag 20 augusti 2013

Tisdag

Har börjat känna av nåt som jag tror är sammandragningar. Är ju så svårt att veta när de är första gången. Men va ja har kunnat läsa mig till på nätet så beskrivs de precis så som ja har känt de. Inte så att de gör ont, mest en väldigt obehaglig känsla. Man känner typ att hela magen spänner sig skit mycket en liten stund, och släpper sen. Har förstått att det är livmodern som tränar sig inför vad som komma ska. 
Har märkt att de kommer när ja håller på och grejar med mycket samtidigt och stressar. Typ som igår kväll när ja höll på att städa, då kände ja av de flera gånger .

 
Har sen två veckor tillbaka druckit en "drink" på morgonen med äpple juice, nypon pulver och nässel pulver. Smakar betydligt bättre än va de ser ut!


måndag 19 augusti 2013

Måndags kväll

Mitchell jobbar över sent på jobbet idag, så ja är själv hemma. Har passat på att städa i ordning lite och bäddat nytt i sängen. Alltid så skönt att krypa ner i nytvättade sängkläder. 

Har gjort en fläskpannkaka, för de heter väl så? (Ugnspannkaka med bacon i iaf) som vi ska äta till kvällsmat när Mitchell kommer hem. Hoppas han kommer snart för börjar bli hungrig. 


Vecka 27

Ny vecka idag, är inne på 27 nu. Känns så overkligt att om ca 13 veckor så kommer vi ha en liten bebis hemma. Börjar bli alltmer nyfiken på va de e för en liten krabat där inne. 
Är ju så svårt nu när man ska börja köpa lite grejer när man inte vet könet. Väldigt mycket av alla baby grejer är ju köns relaterat... Mer eller mindre. 
Men vi har vart helt överens sen första dagen vi fick reda på att vi skulle bli föräldrar att vi inte skulle ta reda på könet, utan de ska få bli en överraskning. 

Och nu har vi kommit överens om både ett tjej och ett kill namn som vi båda verkligen gillar. Men vi får se, man kanske inte känner alls samma när man väl får se den lilla. 

söndag 18 augusti 2013

Kräftis

Vi va på kräftskiva igår. Riktigt trevligt faktiskt. Kräftor måste ju va bland de godaste som finns. Synd bara att de ska va så satans dyra. Men de e väl just de, att man inte äter de så ofta som ger lite tjusningen med de. 

Vi åkte hem nån gång strax efter ett, och satt ner i princip hela kvällen. Inte bra för min stackars rygg. Shit va ont ja hade när vi skulle hem. De kändes typ som stötar (fast bara på ena sidan) som högg till nere vid svanken. De måste ha med graviditeten att göra. 









lördag 17 augusti 2013

Pannkaks frulle

Älskar när man här ledig helg båda två och man kan sitta länge och äta frukost. 

 
 
 
Inviger våra nya muggar idag med. Perfekta att ha te, latte och varm oboy i. 

 

VIP

Vi va på bio igår, första gången jag va på vip bio faktiskt. De kändes lite lyxigt, först fick man komma till en "egen" bar som bara va avsedd för vip gästerna, och väl inne i salongen så hade du fri tillgång till dricka och popcorn. Och stolarna va hur sköna som helst, riktiga fåtöljer som man kunde fälla bak. Men vet inte om ja tycker de e värt så mycket pengar... Kanske inget man gör igen direkt. Men kul att ha provat iaf. 

Vi såg Elysium, och den va riktigt riktigt bra faktiskt! Så den kan ja verkligen rekommendera. Har velat se den filmen ända sen första gången ja såg trailern. Kände på mig att ja skulle tycka den va bra. 



fredag 16 augusti 2013

100 dagar

Herre min gud va de va längesen ja skrev nåt här... Och trodde nog faktiskt att jag aldrig skulle göra de mer. Men nu när jag är gravid, så känns de ändå som att de kan va kul att skriva ner lite tankar och funderingar som man kan gå tillbaka och läsa senare. Idag är de iaf 100 dagar kvar till bf!!! Helt sjukt, tiden liksom bara rasar fram. Vilket jag är glad för, vi längtar ju så efter att få träffa de lilla livet som ligger i magen.