måndag 26 augusti 2013

Tankar

Vilken dag. Blev inte riktigt som ja tänkt mig. Tanken va att ja skulle sluta tidigt idag, typ runt ett. Och så skulle ja hem och städa hela huset mer eller mindre. Men de blev inte riktigt så. Kom inte ifrån jobbet förrän efter fyra nån gång. Har haft besök av vår smyckes leverantör. Beställt hem lite nya fina smycken som kommer komma till butiken i veckan. 

Och sen vart de bara hem en snabb sväng och sen vidare till Alingsås där dom hade visning på samma lägenheter som ska byggas i älvängen nästa år. Kronogården. Dom va helt okej faktiskt. Men de e en lång väg dit. Dom kommer att ha röstning om vilka som ska få köpa lägenheterna. Och allt som allt är de 30 lägenheter som ska byggas. Och vi är isf bara intresserade av en fyra på bottenplan. Så chansen att man får en sån är ju typ minimal. Men värt att ge de ett försök iaf. 

Men oavsett så kommer de bli flytt för oss snart. 1 november så ska vi flytta till ett gulligt litet hus som vi ska få hyra. Vi kommer att bo granne med min mormor och morfar och min morbror, hans fru och mina kusiner. Ska bli himla mysigt! 

Och de finns en öppen spis i huset, bara de liksom. Gud va ja ska sitta där framför brasan och bebis mysa i vinter :) 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar