måndag 28 maj 2012

Sammanfattning av min helg
Ojoj dagarna springer iväg.
Har vart riktigt dålig på att uppdatera här på bloggen i helgen. 
Hoppas ni har överseende med det.


Min helg har vart kanon. Började med "skol avslutning" i fredags. Kändes lite vemodigt att säga hejdå till alla goa människor man lärt känna under dessa fantastiska månader. Men vi bestämde att vi skulle ha någon åter träff, kanske redan i sommar till och med.

Kvällen tillbringades med mina gamla arbetskamrater som jag inte träffat på jätte länge. De blev grillning, lekar och hel del dans. Va inte hemma förrän fem på morgonen, så ni fattar ju att vi hade kul!!Sen på lördagen så va vi på hammarkull festivalen (eller karnevalen?) Vilka kultur krockar de blir där, människor från alla världens hörn samlas och de är dans, musik, mat och folk överallt!! 

Lördags kvällen tillbringades såklart framför tvn. Vi vann ju mellis, så duktig hon är Loreén. 
Så nu blir de nästan ett måste att gå och titta på Eurovision nästa år. Vem vet när Sverige får äran att ha de 
igen??


Min söndag bestod av loppisbesök, restaurang lunch med goa vänner, besök hos både farmor och mormor. Och såklart firande av min kära mamma.

Ja där har ni typ en sammanfattning på min helg. Kan även tillägga att vädret har vart dunder hela helgen. Vilket mina axlar känner av. Känner mig lite som en kokt kräfta, haha. Har dåligt pigment och blir typ aldrig brun utan bara röd. Men de ser ändå fräschare ut än att va helt vit.

1 kommentar:

  1. Loppis i majorna? Jag gick mellan stigbergstorget och allmäna vägen sen gav jag upp....sjukt mkt folk att gå runt tillsammans med en 10 åring bland.....Blev det några fynd?

    SvaraRadera