lördag 31 december 2011

Nytt år, och ny start.

Mitt nyårslöfte kommer att vara att jag ska gå ner i vikt, och framförallt komma i form. Ska börja träna på Life har jag tänkt. Sen ska jag även lägga om mina matvanor. I en månadstid till en början i alla fall ska jag försöka, verkligen helhjärtat att inte äta något socker. Bara dricka vatten, och äta mestadels grönsaker och lite kött. Kommer nog att bli svårt dom första dagarna, för om man tänker efter så är det faktiskt socker i så gott som allting! Inte konstigt att folk blir sockerberoende... Det är sjukt. Kan ju inte ens köpa ett paket skinka utan att dom har proppat i socker. Men nu ska de bli ändringar. Kommer att dela med mig till er utav käcka recept som jag dyker på. 

Hoppas att det nya året kommer att dela med sig utav nya möjligheter och utmaningar.

Här kommer lite bilder på det nyårsdukade bordet. 


3 kommentarer:

 1. Vilken fantastisk fin dukning, där skulle man vilja vara gäst :)
  Jag har ju kort på Life som du vet, så ryck tag i mig om du känner för det, tycker alltid det e så jobbigt att bara komma igång liksom !Ha en trevlig kväll och gott nytt år ! Kramar

  SvaraRadera
 2. Mer tur kunde jag inte haft, utan dig hade vårat hem inte sett sig likt.. Och jag hade inte varit mig lik, underbar är du och ja vet att det kommer bli kannon ikväll. Puss Babe.

  SvaraRadera
 3. Jag slutade med socker för 2månader sen, och äter inget vete alls. Tränar oxå varje dag! Behöver du goda recept eller tips, ring mig :)
  Love Jennifer

  SvaraRadera